Samen te zoeken naar God!

Hoi,

Mijn naam is Alexander en ik ben jeugdpastor van Noorderlicht. Dat betekent dat ik vooral met jongeren optrek om samen te zoeken naar God. In een tijd waarin het niet zo vanzelfsprekend meer is dat God een rol in je leven speelt, wil ik samen met jongeren zoeken naar plekken en momenten waar God juist wel aanwezig is. Het is mijn hoop dat de kerk ook zo’n plek is en dat de kerk een gemeenschap kan zijn waar jongeren zich thuis voelen. Als jeugdpastor zet ik me hiervoor in tijdens het werk in de kerk.

Met name voor jongeren ben ik ook altijd beschikbaar voor een gesprek, ook als je geen lid bent van een kerk. Als je vragen hebt over God of geloof, zoek ik graag met je mee. Als je eens gewoon met iemand wil praten, dan bied ik een luisterend oor.

Contact Alexander Bosma

alexanderbosma95@gmail.com

06 575 898 17

Heb je een tip, bericht of wil je ook iets schrijven?

We zijn blij met je input. Alvast bedankt. De redactie van de site kijkt of het wordt opgepakt.

[contact-form-7 id="8" /]