Doe mee met de vossenjacht!

article_image_full

Vossenjacht posterOp DV zaterdag 8 juni 2013 organiseert de commissie Kind In Kerk een vossenjacht met aansluitend pannenkoeken eten. Deze activiteit is bedoeld voor alle kinderen die op de basisschool zitten. Dus of je nu in Zwolle, in Wezep, in Nunspeet of nog ergens anders op de basisschool zit, dan ben je van harte welkom. Op deze manier ontmoeten jullie elkaar als kinderen van dezelfde kerk. We starten om 15.00 uur bij onze kerk ‘Noorderlicht’. Van hieruit gaan we in kleine groepjes onder begeleiding lopend naar het centrum van Wezep. Hier zijn de ‘vossen’ die jullie moeten opzoeken. Wanneer alle vossen gevonden zijn kom je terug naar de kerk. Hier mag je dan nog even met je eigen groepje puzzelen. Wie weet hebben jullie het wel zo goed gedaan dat je niet met lege handen weggaat. In ieder geval hoef je niet met een lege maag weg want ter afsluiting gaan we met z’n allen pannenkoeken eten. Rond 17.45 uur is alles afgelopen.

 

Wij willen graag van te voren weten of je komt?

Opgeven kan tot en met 30 mei via kik-noorderlicht@hotmail.com of via de lijst in de kerk.

 

Doen hé!! Wij hebben veel hulp nodig, misschien wil je vader, moeder of grote broer of zus ook wel meedoen, zij mogen zich opgeven voor:

– Vossen (vanaf 16 jaar)

– Begeleiders (16 jaar of ouder)

– Pannenkoekenbakkers

Help jij mee om er voor iedereen een geslaagde middag van te maken?! Geef je op, schrijf je in. Via kik-noorderlicht@hotmail.com of op de lijst in de hal van de kerk.

 

Heb je nog vragen dan kun je terecht bij:

Anita van der Vegt, Marijke Korterink en Lydia Remmerts

Geef een reactie