Nieuwe website Noorderlicht

article_image_full

De Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Noorderlicht in Wezep heeft een geheel nieuwe website. De oude site bestond al meer dan 7 jaar en was nodig toe aan vervanging. De nieuwe site voldoet weer aan de eisen van het hedendaagse web. Zo kan de redactie eenvoudig (nieuws)berichten plaatsen, zijn er mogelijkheden voor interactie, kunnen bezoekers pagina’s delen via social media en is de site geschikt voor mobiele apparaten.

 

Beeld speelt een belangrijke rol. We willen vooral laten zien wie we zijn en minder vertellen. Alle teksten zijn opnieuw geschreven. Voor achtergrondinformatie verwijzen we door naar andere sites.

 

Het is nu ook mogelijk om op de eigen site kerkdiensten live mee te luisteren, diensten terug te luisteren of te downloaden.

 

Ook zijn we te vinden op twitter via @gkvwezep. Via twitter kunnen we op een laagdrempelige manier in contact komen met anderen. Volgers krijgen ook het laatste nieuws of wijzigingen door.

 

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar je reactie, dus laat hieronder, via twitter of per mail weten wat je er van vindt.

3 reacties

  • Margreet 25 januari, 2013, 9:40 . Beantwoorden

    Wat een overzichtelijke website is dit geworden! Veel werk verzet, en het resultaat is er naar.

  • Ada 26 januari, 2013, 20:49 . Beantwoorden

    Ziet er mooi uit. Professioneel, complimenten!

  • Harry 28 januari, 2013, 20:22 . Beantwoorden

    Erg mooi geworden! De website heeft een uitnodigend karakter en geeft een mooi inkijkje in het veelkleurige gemeenteleven.

Geef een reactie