Samen kerst 2016

article_image_full

Samen Kerst is een initiatief van verschillende jongeren en ouderen uit diverse kerken binnen en buiten Wezep, die zich graag gezamenlijk in willen zetten voor de mensen om ons heen. Wij willen Gods liefde delen door onze handen uit de mouwen te steken en samen als kerken een eenheid te vormen, ook in Wezep.

 

Op 17 december willen we gaan dienen in de samenleving, door middel van allerlei klussen, zowel praktisch of sociaal. De verschillende soorten klussen verlopen voor een deel via Stichting Present. Aanmelden kan via www.samenkerst.com of via onze Facebook-pagina Samen Kerst Wezep.

 

Op 18 december willen we samen het kerstfeest vieren tijdens een speciale kerstdienst om 19:30 in het Noorderlicht. Het hopen op een bijzondere dienst met spreker David Heek en de eigen Samen Kerst Band. We nodigen u/je hiervoor van harte uit, en neem ook familie, vrienden, buren en kennissen mee!

 

Op Tweede Kerstdag wordt er een kerstdiner georganiseerd voor mensen die het, om wat voor reden dan ook, minder hebben tijdens kerst. Opgeven voor het kerstdiner kan bij Gerrie van de Velde (velde24@hetnet.nl).

 

We hopen weer veel mensen te kunnen helpen, een hart onder de riem te steken en met heel Wezep samen het kerstfeest te vieren. U/jij doet dit jaar toch ook weer mee?

Geef een reactie