Spektakel Music&Food Festival brengt 1000 euro op

article_image_full

Op zaterdag 20 mei is het Music&Food Festival gehouden op de Marienrade in Wezep. Het was een bijzonder mooie dag, Mensen konden allerlei hapjes en gerechten proeven. Hier werd veel gebruik van gemaakt. Lekkere hapjes uit Syrië en een warme maaltijd uit Eritrea. En natuurlijk de Hollandse patatten. Ook was er heerlijke soep, Zuid-Afrikaanse hapjes en lekkere visgerechten. Kortom smullen geblazen, maar dat was nog niet alles.

 

Er werd veel muziek gemaakt. Van klein, Astrid en Marianne Lodewijk zang en gitaar, naar groot  een spetterend optreden van El Shaddai. Ook was er klassiek te beluisteren, workshops  over klassieke muziek en eentje over Danny Lohues en zijn muziek. Het a capella mannenkoor Double Four was een prachtig optreden. Daarnaast een feestelijk shantykoor.

 

Ook hadden wij een Wezeps Record. Line-dance. Na een workshop onder leiding van dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud  werd in een kring de poging tot een record gehouden. Het Wezeps record staat op 102 personen. Wie gaat hier over heen?! Al met al een prachtige dag.

 

Aan dit festival was een goed doel verbonden. Zorgboerderij Benjamin uit Hattemerbroek. Zij mochten een bedrag ontvangen van 1000 euro. Dit bedrag zal besteed worden aan nieuwe stoelen en een tafel voor in de kantine.