Vrouwencontactdag met Wilma Veen: Liefdevol leven een kunst?

article_image_full

‘Liefdevol leven een kunst?’ Dat is het  thema van de Vrouwencontactdag die dit jaar wordt georganiseerd op D.V. Zaterdag 5 oktober in NGK De Morgenster te Wezep. Wat is de kunst van het leven te genieten? Het gaat deze dag over het dagelijks leven, ons leven. Er gaat wel eens iets mis. Iets wat je echt niet had verwacht of waar je moeite mee hebt. Hoe gaan we daar mee om en hoe gingen personen uit de Bijbel er mee om? Hoe wonderlijk is het leven? Hoe wonderlijk ben jij?

 

Wilma Veen komt in het ochtendprogramma over dit onderwerp spreken. We zijn als voorbereidingsgroep bij haar geweest en kwamen heel enthousiast weer terug. Ze is een ervaren spreekster met een open en enthousiaste houding en een goede boodschap. Ze  neemt eigengemaakte schilderijen mee. Aan de hand daarvan verzorgt zij een inspirerende lezing vol onverwachte elementen vanuit de Bijbel.

 

Tijdens de middagpauze kunt u naast het nuttigen van de lunch even de benen strekken tijdens een mooie, speciaal voor deze dag uitgezette wandeling. Ook is er een boekentafel , zijn er verschillende stands te  bekijken en zijn er  lunchconcertjes.

 

Na de pauze is het de beurt aan Ellen Geluk, voor velen wellicht bekend van de drama- en mimegroep Salt. Op haar site omschrijft ze zich als volgt: Geliefd kind van de Hemelse Vader, vrouw, echtgenote, moeder, toneelspeelster en groepsleerkracht. Al ongeveer 20 jaar schrijf ik toneelstukjes en speel ze met anderen. Mijn doel hiermee is om mensen dichterbij of bij God te brengen, om ze aan het denken te zetten; waarom denk ik zo, waarom doe ik zo?
Ellen Geluk verzorgt een verrassend en ontspannend  soloprogramma dat u zeker stof tot nadenken zal geven. Speciaal voor deze dag komt ze met een nieuwe voorstelling dat toepasselijk “Liefdevol leven een kunst” als titel draagt.

 

Bent u ook enthousiast en nieuwsgierig geworden ? U bent van harte welkom!
De kosten voor deze dag zijn 15 euro incl. een goed verzorgde lunch, koffie of  thee.

 

U kunt zich  bij voorkeur via de mail opgeven  door voor 1 oktober uw aanmelding te sturen naar  vrouwencontactdag@ngk-wezep.nl of vanaf 16 augustus via telefoonnummer (038) 376 24 28.

Geef een reactie