Week van Gebed 18-25 januari 2015

article_image_full

‘Dorst?’ Bid dan mee!

Van 18-25 januari 2015 vindt de Week van Gebed plaats. Het thema is ‘Dorst?’, gebaseerd op het bijbelgedeelte uit Johannes 4 waar Jezus in gesprek is met de Samaritaanse vrouw. De tekst nodigt uit om na te denken over vitaal geestelijk leven, in de Bijbel ook wel ‘levend water’ genoemd.

 

Het tekstgedeelte is dit jaar aangedragen door kerken in Brazilië. Christenen in Nederland komen in de Week van Gebed rondom dit thema samen voor bezinning en gebed voor elkaar, ons land en voor de nood in de wereld. Ook in Wezep/Hattemerbroek zijn er interkerkelijke gebedsbijeenkomsten. Ieder die mee wil bidden is hartelijk welkom.

 

De gebedssamenkomsten vinden plaats van 19 – 20 uur :

 

  • Maandag 19 januari – NGK de Morgenster
  • Dinsdag 20 januari – de Kruiskerk
  • 
Woensdag 21 januari –  GKV Noorderlicht
  • Donderdag 22 januari – de Pauluskerk
  • Vrijdag 23 januari – de Vredeskerk
  • Zaterdag 24 januari – de Hoeksteen

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.weekvangebed.nl of contact opnemen met Mirjam Slager. Doen jullie mee? Meer dan welkom!

 

Wilt u meer weten over de Prayer Night?, surf dan naar www.prayernight.nl

 

De gebedsweek is een initiatief van EA-EZA, een landelijk samenwerkingsverband van christenen, kerken en organisaties. Zowel landelijk als lokaal is er samenwerking met de Raad van Kerken. Door heel Nederland zijn honderden plaatselijke gemeenten uit verschillende kerkverbanden actief bij de gebedsweek betrokken. EA-EZA biedt ondersteunende gebedsmaterialen die een handvat vormen om in deze week persoonlijk, in het gezin of als (gebeds)groep met het thema aan de slag te gaan. Voor volwassenen, jongeren en kinderen zijn er gebedsfolders met per dag een korte overdenking en gebedspunten.

 

Geef een reactie