Evangelisatie

article_image_full

Samen met De Morgenster organiseren beide evangelisatie-commissie’s diverse activiteiten om andere mensen in contact te brengen met Jezus. Enkele voorbeelden.

 

Inloopochtenden

Om de week wordt er op woensdagochtend een inloopochtend gehouden in ons kerkgebouw. De koffie staat klaar, er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, enz. Regelmatig wordt er wat speciaals georganiseerd. Iedereen (gemeenteleden en niet-gemeenteleden) is van harte welkom!

 

Zingen in Weidebeek

Een paar keer per jaar worden er zangbijeenkomsten georganiseerd in de Samenhof, de recreactieruimte bij Weidebeek. Deze zijn op maandagavond, in de tijd dat Stichting Welzijn Ouderen voor belangstellende ouderen uit heel Wezep een programma verzorgt.

 

Loco

5 à 6 keer per jaar verzorgen wij op zondagochtend en -avond programma’s op de Locale Omroep Oldebroek. ‘s Ochtends wordt onze kerkdienst uitgezonden. Voor en na de kerkdienst is er een muzikale omlijsting afgewisseld met gedichten.

‘s Avonds verzorgen wij het programma ‘Actief Geloven’ van 19.00-20.00 uur. In dit uur komen allerlei onderwerpen aan bod en meestal wordt er een gast geïnterviewd.

 

Vakantie Bijbel Feest

Het Vakantie Bijbel Feest is een vorm van evangelisatie voor kinderen met als doel kinderen vanaf vier jaar uit rand- of buitenkerkelijke gezinnen in contact te brengen met Jezus. Dit wordt jaarlijks in de zomervakantie gehouden van dinsdag t/m donderdag in het Dorpshuis.