Gemeente zijn we samen

Beste mensen,

Als je dit leest ben je beland op de nieuwe website, die gemaakt is vanuit het verlangen om meer met elkaar te delen. Naast het Spectrum en de Scipio App zal deze website vooral mogelijkheden bieden voor ondersteuning aan bijv. de erediensten. We kunnen langer uitweiden over onderwerpen. Ook biedt deze site een prima plek voor foto’s en filmpjes. Kortom alles wat we willen delen krijgt hier een plek.

Deze website dient dus als communicatiemiddel voor onze gemeente en geeft meteen een goede indruk van onze gemeente naar buiten.

We hopen dat jullie gaan bijdragen aan deze website. Voor alsnog trekken Kees en Jaap deze kar maar we hopen dat er snel anderen bijkomen, iedereen met eigen kwaliteiten om zo mee te werken aan een betrokken, zichtbare en levende gemeente.

Als er behoefte is om ook persoonlijke dingen te delen zullen we gedeelten achter een wachtwoord zetten, maar zover is het nog niet. Laten we eerst met elkaar dit vuur opsteken, zodat we een stralend communicatieplatform hebben in onze gemeente.

Mail of app maar als je ideeën hebt.

Kees Kamphuis en Jaap Slager

redactie@gkvwezep.nl

Heb je een tip, bericht of wil je ook iets schrijven?

We zijn blij met je input. Alvast bedankt. De redactie van de site kijkt of het wordt opgepakt.

[contact-form-7 id="8" /]