HET Paasmagazine heeft als doel om een positief christelijk geluid te laten horen in ons dorp.

Tien jaar geleden startte met het Paasmagazine in Wezep het eerste interkerkelijke project waar alle kerken bij betrokken waren. Het Paasmagazine groeide uit tot een blad voor en door inwoners van Wezep en Hattemerbroek en gaat over geloof, hoop en liefde. In al die jaren zijn er veel dorpsgenoten en leden van onze kerk Noorderlicht in beeld gebracht van jong tot oud over steeds andere thema’s, ieder met een authentiek en vaak ook kwetsbaar verhaal. Het is bijzonder om te lezen dat veel mensen moed putten uit het besef dat God erbij was.

Dit jaar heeft het Paasmagazine het thema ‘God is goed, in alle seizoenen’. ‘Er staan weer prachtige verhalen in deze uitgave, onder andere van Johan Smelt van Trinity en Jan Terlouw. Maar ook van onze gemeente Noorderlicht kun je lezen van en over Marloes Altelaar en Joanne Welleweerd, Rowel Slager en Geke Hulsman en heel veel anderen.  ‘Het is met een recht een jubileum-uitgave, want hij telt meer pagina’s en extra’s zoals een kids corner en een spotify playlist.’

Op de bijbehorende website kerkpleinwezep.nl vind je onder andere meer informatie over de online uitzendingen van de verschillende kerken. Ook het Paasmagazine, dat in de week voor Pasen door vrijwilligers huis-aan-huis verspreid wordt, is daar te downloaden.

‘We hopen dat mensen opgebouwd en bemoedigd worden door het magazine, zeker in deze moeilijke coronatijd.’

Redactie: Geertje Vierhout, Mirjam Slager, Heleen Ruiter, Jaap Slager, Gerard van der Velde en Esther Visser.

Heb je een tip, bericht of wil je ook iets schrijven?

We zijn blij met je input. Alvast bedankt. De redactie van de site kijkt of het wordt opgepakt.

[contact-form-7 id="8" /]