Jongeren krijgen
hier de ruimte

Wil je meer weten over jeugdwerk? Hieronder lees meer over verenigingsleven en groeigroepen of neem contact op over het jeugdwerk bij de jeugdpastor Alexander Bosma. Of via het formulier hiernaast.

Geloven is zo gaaf!!
Als we voor iemand een kerk willen zijn dan is dat voor jongeren! Belangrijk is dat er een band is met elkaar en dat jongeren het gevoel hebben dat ze serieus genomen worden. Dus doe mee!! Als iemand een idee heeft, laat het weten!

Wil je wat sturen doe dat hieronder:

[contact-form-7 id=”4682″ /]

Go4You

Voor kinderen vanaf groep 7 starten we met Go4You. Dat loopt door tot 16 jaar.

Met een vaste groep en twee jeugdleiders leren jongeren over het geloof in Jezus. Daarvoor maken we gebruik van de methode Follow-Up!

Catechisatie

Vanaf 16 jaar volgen jongeren catechisatie bij de jeugdpastor.

De avonden zijn in de kerk waarbij de nadruk ligt op geloofsverdieping, het leren volgen van Jezus en de vragen van de jongeren zelf. Er is ook een belijdenisgroep, waar jongeren toewerken naar het doen van belijdenis van hun geloof.
Daarnaast bieden we ook een-op-een catechisatie aan voor tieners en jongeren voor wie dat geschikt is.

Youth Alpha

Vanaf 16 jaar volgen jongeren catechisatie bij de jeugdpastor.

Ieder jaar in september start de Youth Alpha cursus. Samen met NGK De Morgenster wordt de cursus georganiseerd. Youth Alpha brengt jongeren in aanraking met het geloof in Jezus Christus en begeleidt jongeren in hun weg met God.

Youth Alpha Weekend

Een korte impressie van een heel mooi weekend!
______

Groeigroepen

voor jongeren vanaf 16 jaar.

Samen met De Morgenster zetten we ook in op het ondersteunen van groeigroepen voor jongeren vanaf 16 jaar. Jongeren organiseren deze groepen zelf en krijgen daarbij begeleiding en ondersteuning van gemeenteleden die hun huiskamer ter beschikking stellen.

Alexander Bosma
Jeugdpastor
06 57589817
alexanderbosma95@gmail.com

– Jeugdpastoraat

‘Lets Talk’
Je mag over zo goed als alles met ons praten

Hoi, goed dat je op deze site kijkt. Wij zijn er voor iedereen die wil doorpraten over datgene wat je bezig houdt. En je mag over zo goed als alles met ons praten. Dat kan van alles zijn zoals ‘gezeur’ met ouders, problemen met relaties, gedoe op school, vragen over het geloof, levensvragen…. noem maar op. We zijn er voor jou en bieden een luisterend oor. We zijn vertrouwenspersoon dus wat je vertelt houden we geheim, je hoeft dus niet bang te zijn dat jou verhaal op straat komt te liggen. We doen niets met jouw verhaal zonder dat we dat met jou overleggen. Je kunt ons bellen/appen of mailen, wat jij wilt wilt.

Lets talk!