Jongeren

article_image_full

In onze gemeente zijn veel jongeren. Voor hen is er een divers aanbod aan activiteiten om te leren en elkaar te ontmoeten.

 

Catechisatie

Wat geloof je precies en waarom? Over dat soort vragen gaat het op catechisatie. De catechese begint vanaf de brugklas (vanaf 12 jaar). Ook is er een catechesegroep (voor jongeren en ouderen) die belijdenis van hun geloof willen afleggen.

 

Jeugdvereniging

Voor tieners is er een jeugdvereniging. Daarin staat gezelligheid en ontmoeting centraal en wordt een inhoudelijk onderwerp besproken. Voor elke leeftijd (12-16) is er een eigen groep. Zij komen 1 keer per 2 weken bij elkaar op vrijdagavond.

 

BIG – Believe In God

Voor 16+ jongeren is er de BIG (Believe In God). Deze bestaat uit 3 groepen jongeren, 6 voorzitters en 4 (volwassen) coaches. Zij komen 1 keer per 2 weken bij elkaar op zondagavond. Onderwerpen worden veelal besproken aan de hand van filmpjes en interactieve werkvormen.

 

Jeugdsoos

Elke vrijdagavond en na de BIG-avonden is vanaf 20.30 uur de soos open. Deze is toegankelijk voor gemeenteleden vanaf 15 jaar. Er worden regelmatig speciale thema-avonden en andere activiteiten georganiseerd.