– Vertrouwenspersonen

Als het fout gaat

Je veilig voelen in de kerk. Hoe logisch klinkt dit? Maar zo is het niet altijd. Misschien kom je wel eens situaties tegen die je ongerust maken. Of overkomen jezelf dingen die niet goed zijn. Wacht er niet mee, maar klop aan bij een van ons.

Wij zijn aanspreekpunt voor als er iets fout gaat in de relaties. Bij grensoverschrijdend gedrag, of als er in seksuele zin iets scheef is waarbij iemand betrokken is die van de kerkenraad een taak heeft gekregen. Als je met zoiets heel lang worstelt en rondloopt zonder hulp te zoeken wordt het alleen maar erger. Je kunt er met ons in vertrouwen over praten. Als je dat liever wilt kun je ook contact opnemen met het landelijk Meldpunt. Dus: kom er gerust mee!

Vertrouwenspersonen:
GKV Noorderlicht:
– Claudia Bouma 06-31384102

– Ton van Leijen 06-51741763
– Henderieka Stam 06-51430423
 

NGK Morgenster:


– Ilona Klein-Doornwaard
06-38641671
– Erna Junte 06-36011856

– Jeugdpastoraat

‘Lets Talk’
Je mag over zo goed als alles met ons praten

Hoi, goed dat je op deze site kijkt. Wij zijn er voor iedereen die wil doorpraten over datgene wat je bezig houdt. En je mag over zo goed als alles met ons praten. Dat kan van alles zijn zoals ‘gezeur’ met ouders, problemen met relaties, gedoe op school, vragen over het geloof, levensvragen…. noem maar op. We zijn er voor jou en bieden een luisterend oor. We zijn vertrouwenspersoon dus wat je vertelt houden we geheim, je hoeft dus niet bang te zijn dat jou verhaal op straat komt te liggen. We doen niets met jouw verhaal zonder dat we dat met jou overleggen. Je kunt ons bellen/appen of mailen, wat jij wilt wilt.

Lets talk!