article_image_full
Al voor de vijfde keer hopen we bij elkaar te komen voor een prachtig mannenweekend. Gezien de belangstelling voorziet dit in een behoefte en we hopen dan ook weer veel mannen te begroeten!

Het thema dit jaar is:

Hart voor de Koning

Man, waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Waar gaat jouw hart naar uit? Naar je werk, die nieuwe klant die je hebt gescoord? Naar die nieuwe dikke lease-auto? Naar dat prachtige huis dat je op Funda hebt gezien? Naar de spannende ontknoping van de Eredivisie? Naar je vrouw, je gezin? Je hobby wellicht? En heb jij hart voor de Koning? Als je kijkt naar je tijd- en geldbesteding, kun je daar iets aan aflezen?

Anderzijds… weet jij ook waar het hart van de Koning naar uit gaat? Waar Zijn hart sneller van gaat kloppen? Verlang jij ernaar om jouw hart op die van Hem af te stemmen?

 

Praktische info

Het weekend is van vrijdagavond 9 juni, 19:30 uur tot zaterdag 10 juni, 20:00 uur. Kosten zijn €67,50 p.p. Dit is inclusief overnachting, ontbijt, lunch, BBQ, koffie/thee, overige hapjes en drankjes en activiteiten. Vervoer op eigen gelegenheid.

We verblijven in groepsverblijf De Vistrap, een voormalige boerderij in de landelijke en bosrijke omgeving van Dalfsen, vlakbij de stuw/rivier de Vecht.

Aanmelden kun je hier.

Meer weten? Neem dan contact op met Wouter Dam, Seine Hendriks, Luuk van der Molen, Klaas Reehoorn of Henk van der Veen.

 

Terugblik

Bekijk ook eens filmpjes van de vorige mannenweekenden: www.vimeo.com/noorderlicht

Aanmelden

Wat?

In een ontspannen sfeer elkaar ontmoeten, inspireren en opbouwen.

Wanneer?

9 juni (19.30 uur) – 10 juni (±20.00 uur)

Waar?

De Vistrap, Dalfsen.

Kosten

€ 67,50 (all-in)

Globaal programma

Vrijdagavond: aankomst, introductie thema. Napraten zolang je wil…
Zaterdagochtend: spreker Pier Poortinga en doorpraten over thema.
Zaterdagmiddag: diverse ontspannende activiteiten. Afsluiting met BBQ.

Voor wie?

Alle mannen die verbonden zijn met de gemeente Noorderlicht. Er kunnen max. 50 mannen mee. Deelname op basis van volgorde van aanmelding.