Twee weken geleden zat ik met een vriend om tafel om eens na te denken over een project in het jeugdwerk. Hij is zelf ook jongerenwerker in een kerk. Zijn idee was om iets met de veertigdagentijd te doen. Na een uurtje praten en een bak koffie ontstond dit idee: samen met jongeren een boekje schrijven over contact met God. En nu is het er.

We hebben ieder jongeren uit onze eigen kerk gevraagd om iets te schrijven over wat hun heeft geholpen, of nog steeds helpt, in hun contact met God. Ruim 20 jongeren van Noorderlicht deden mee. De overige stukjes zijn door ons aangeleverd. Het is een boekje met persoonlijke verhalen, liedteksten en overwegingen uit de Bijbel. Iedere dag in de veertigdagentijd heeft een stukje tekst om over na te denken.

Heel veel dank gaat uit naar Mirjam voor de Poorte. Zij heeft hard doorgewerkt om de hele opmaak te doen. Mirjam, super bedankt!

Het boekje wordt uitgedeeld aan alle jongeren van 12 tot 25 jaar. Het is online beschikbaar in de Scipio-app. Er zijn gedrukte exemplaren over. Als u zelf interesse heeft in een boekje kunt u mij daarover contacten.

Hartelijke groet,
Alexander

Heb je een tip, bericht of wil je ook iets schrijven?

We zijn blij met je input. Alvast bedankt. De redactie van de site kijkt of het wordt opgepakt.

[contact-form-7 id="8" /]