De jongeren van Noorderlicht hebben een filmpje gemaakt met behulp van kinderen en jongeren uit de gemeente. Met dit filmpje hoopt de jeugd toenadering te krijgen met de rest van de gemeente.
We zeggen met dit filmpje niet dat er geen contact is en geen goede gesprekken zijn tussen jong en oud, maar we hopen dit contact tussen jong en oud te versterken.

Eén reactie

  • Johan Jobse 21 maart, 2014, 7:42 . Beantwoorden

    Ik ben ouderling binnen de Kruiskerk gemeente Wezep Hattemerbroek. Zou een gezamenlijke jeugdactiviteit van alle kerken niet de oplossing zijn voor de vragen van deze jongeren? Andere kerken – stel ik me zo voor – hebben gelijksoortige vragen. Althans, mij komen deze vragen niet onbekend voor. Meer samen doen en inderdaad over verschillen stappen zoals één van de jongeren terecht zegt. Na de zondag treft de jeugd zich ook min of meer en zeker na de basisschool. Samen staan we sterk, drinkend als gemeente van Christus uit dezelfde bron! Erediensten voor kinderen – of jongeren en natuurlijk jeugddiensten. Daar vraagt de jeugd om en daar heeft de jeugd recht op om voldoende tot recht te kunnen komen!
    Wij hebben jou hart nodig is hun vraag. Laten we ons hart dan ook volledig geven!

Geef een reactie